Vaikuttajamedia

Seikkailumuikku

– Retkeily, kotimaanmatkailu, ulkoilulajit ja retkiautoilu –

INSTAGRAM JA BLOGI

Somevaikuttaja seikkailujen ja ulkoilun puolesta

Aina vähän retkellä

Seikkailumuikku on seikkailun, retkeilyn, kotimaanmatkailun, retkiautoilun ja kaikenlaisen ulkona liikkumisen täyteinen Instagram ja blogi. Tarkoituksena on saada ihmisiä rohkeasti kokeilemaan uusia lajeja, tutkimaan upeaa kotimaatamme ja viihtymään ulkona ja luonnossa enemmän kuin sohvan pohjalla telkkarin ääressä.  Heittäytyminen, elämälle antautuminen, lähimmäisen rakkaus ja ilon kautta tekeminen ovat myös tärkeitä aihepiirejä, joita sivutaan jatkuvasti kaiken lomassa.

Luonto ja seikkailut ovat elämäni henkireikiä. Hurjat tai hieman epätavallisetkaan seikkailut eivät tätä Muikkua hätkäytä, vaan haastavammatkin haasteet otetaan vastaan pilke silmäkulmassa. Taikuutta ja seikkailuja löytyy etelästä tuntureille ja niiden ylikin.

yritysyhteistyöt someen

Kiinnostaako yhteistyö kanssani?

Vaikuttajamarkkinoinnilla tarkoitetaan yrityksen ja somevaikuttajan välistä näkyvyysyhteistyötä vaikuttajan ja/tai yrityksen somekanavissa. Se on siis mainonnan muoto, jossa haluttu kohderyhmä tavoitetaan sitä koskettavan henkilöbrändin, eli vaikuttajan kautta. Vaikuttajamarkkinointi on nykypäivänä tehokasta kohde- ja täsmämarkkinointia, sillä vaikuttajat ovat aina keskittäneet sisällöntuotannon omilla tileillään johonkin tiettyyn aiheeseen, jonka takia heitä seurataan.

 

Teen kaupallisia yhteistöitä aihealueisiini sopien Instagramiin ja blogiin. 2022 alkaen teen pääasiassa vaikuttajakampanjoita, joista asiakas saa kuvia myös omaan käyttöönsä lisenssisopimuksella. Tällöin asiakas saa parhaimman ja pitkäaikaisemman hyödyn kampanjastaan.

Seikkailumuikun Instagram-kanava kasvaa jatkuvasti, joten ajankohtaisen mediakortin saat minulta sähköpostitse. Mediakortista näet aina muun muassa päivitetyt kattavuusluvut Instagramistani.

 

Somevaikuttaja Seikkailumuikku

Mediassa

Yöpyminen Pyynikin näkötornissa
6/2021

Rakastan erilaisia haasteita ja tempauksia. Vuonna 2021 oli 12 listan haastesarja ”Muikku ja 12 suurta haastetta”, joista yksi oli ”Nuku oudossa paikassa”.  Haasteeseen sain mukaan Tampereen Pyynikin näkötornin munkkikahvilan ja pääsin nukkumaan tiettävästi ensimmäisenä ihmisenä suljetun Pyynikin näkötornin huipulle.

Aiheesta kirjoitti sekä Yle, (jutun yhteydestä voi kuunnella myös otteen radiolähetyksestä jossa olin) sekä Aamulehti ennen yöpymistä ja yöpymisen jälkeen.

Pakahduttavan ihana kotimaa
9/2021

Mediatalo Keskisuomalainen teki minusta jutun matkailu osioonsa kun 2021 vuoden haastesarja oli jo hyvin käynnissä. 

Juttu julkaistiin useissa Keskisuomalaisen lehdissä ympäri kotimaan.

Juttu on luettavissa nettiversiona tästä.

 

seikkailumuikkuna 

Galleria

Ota yhteyttä

Kysymyksiä, palautetta, ideoita vai yhteistyöpyyntö?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millainen projekti sinulla olisi mielessäsi. 

Olen siellä missä minua tarvitsetkin.