Vaikuttajamedia

Seikkailumuikku<br />Seikkailuvaikuttaja<br />Somevaikuttaja

Seikkailumuikku

Seikkailut, retkeily, kotimaanmatkailu & ulkoilulajit 

– Instagram, blogi & TikTok –

Somevaikuttaja seikkailujen, elämän ja ulkoilun puolesta

Aina vähän retkellä

Seikkailumuikku on seikkailun, retkeilyn, kotimaanmatkailun, retkiautoilun ja kaikenlaisen ulkona liikkumisen täyteinen Instagram, blogi ja TikTok. Tarkoituksena on inspiroida ihmisiä seikkailemaan, tutkimaan ihanaa kotimaatamme, heittäytymään elämälle sekä ulkoilemaan ja kokeilemaan uusia lajeja vuoden jokaisena aikana. Itsensä kehittäminen, elämän taian löytäminen, rajoittavien uskomuksien murtaminen, lähimmäisen rakkaus ja ilon kautta tekeminen ovat myös tärkeitä aihepiirejä, joita sivutaan jatkuvasti kaiken lomassa. 

Luonto ja seikkailut ovat elämäni henkireikiä. Hurjat tai hieman epätavallisetkaan seikkailut eivät tätä Muikkua hätkäytä, vaan haastavammatkin repäisyt otetaan vastaan pilke silmäkulmassa.
Taikuutta ja seikkailuja löytyy Saaristomereltä tuntureille ja niiden ylikin.
Lähdetäänkö tutkimaan niitä yhdessä?

Markkinointiyhteistyöt someen

Kiinnostaako yhteistyö kanssani?

 

Teen kaupallisia yhteistöitä aihealueisiini sopien Instagramiin, blogiin ja TikTokiin. Olen tehnyt töitä useiden tunnetuiden yritysten ja brändien kanssa, ja tulokset ovat olleet kovin tykättyjä.
Yhteistöitä on ollut monenlaisia, aina yksittäisistä Instagram tarinoista useampien somepostausten sarjaan sekä vaikuttajamarkkinointimatkan perinpohjaiseen dokumentointiin Instagramiin että blogiin. Minulta voi myös ostaa yhteistyössä ottamiani valokuvia.

Seikkailumuikun Instagram-kanava kasvaa jatkuvasti, joten ajankohtaisen mediakortin saat minulta sähköpostitse. Mediakortista näet aina päivitetyt kattavuusluvut sekä referenssejä tehdyistä töistäni.

 

Somevaikuttaja Seikkailumuikku<br />Kanerva Visuals

Somevaikuttaja Seikkailumuikku

Mediassa

Pakahduttavan ihana kotimaa
9/2021

Rakastan erilaisia haasteita ja tempauksia. Mediatalo Keskisuomalainen teki minusta jutun matkailu-osioonsa, kun vuonna 2021 lähdin tekemään 12 osaista seikkailuhaastesarjaa ”Muikku ja 12 suurta haastetta”. Tämä juttu kertoo haasteista sekä siitä, miten haluan kannustaa ihmisiä seikkailemaan.

Juttu julkaistiin useissa Keskisuomalaisen lehdissä ympäri kotimaan.

Juttu on luettavissa nettiversiona tästä.

 

Yöpyminen Pyynikin näkötornissa
6/2021

 Vuoden 2021 haastesarjan yksi haasteista oli: ”Nuku oudossa paikassa”.  Haasteeseen sain mukaan Tampereen Pyynikin näkötornin munkkikahvilan ja pääsin nukkumaan tiettävästi ensimmäisenä ihmisenä suljetun Pyynikin näkötornin huipulle.

Aiheesta kirjoitti sekä Yle, (jutun yhteydestä voi kuunnella myös otteen radiolähetyksestä jossa olin) sekä Aamulehti ennen yöpymistä ja yöpymisen jälkeen.

mm. tältä näyttää seikkailumuikun some

Galleria

Seikkailumuikku<br />Somevaikuttaja<br />Seikkailuvaikuttaja
Seikkailumuikku Kanerva Valokuvaaja
Seikkailumuikku Kanerva Valokuvaaja