Kuka olen?

Hei,

olen Kanerva ja haluan auttaa sinun tarinan tulevan näkyväksi!

Kanerva visuals – valokuvaus ja some

Miten voisin auttaa sinua?

Valokuvaan yrityksille, sometekijöille ja matkailu- ja outdoortoimijoille tarinan vangitsevat valokuvat niin markkinointiin, someen, projekteihin, lehtijuttuihin kuin portfolioihin. Valmennan myös somen erämaassa henkilökohtaisena matkaoppaana, sekä seikkailen Seikkailumuikkuna itsekin Instagramissa ja blogissa.

Parhaimman näkyvyyden voin tarjota yhdistämällä esimerkiksi kaksi palvelua yhdeksi kokonaisuudeksi,
kuten valokuvaus ja vaikuttakampanja tai valokuvaus ja somevalmennus. 

 

Jos sinua kiinnostaa tietää lisää tai haluat keskustella siitä miten voisin auttaa juuri sinua,
niin ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

 

kuka reippailee kanerva visualsin takana?

Minä olen Kanerva

Valokuvaaja ja somevaikuttaja Lapista. Tai alunperin vahvoilla Itä-Suomalais juurilla varusteltu Vantaalainen, joka kaipasi elämäänsä muuta ja muutti Jyväskylässä pyörähtämisen kautta lopulta rakastamaansa Lappiin alkuvuodesta 2022.

Olen se kreisin idearikas tyyppi, jolle vähän ei ole koskaan tarpeeksi ja puoliksi tehty tuntuu hukkaan heitetyltä mahdollisuudelta. Olen myös se tyyppi, joka rakastaa metsää, tuntureita ja laineiden liplatusta, ja jolle kamera on luonnollinen kädenjatke missä liikunkin.

Seikkailut kuljettavat milloin minnekin, mutta helpoiten minut löytää kotoa Sodankylästä tai perheeni luota Vantaalta tai mökiltä Juvalta.

Taustaltani olen ensihoitaja-sairaanhoitaja ambulanssimaailmasta, kunnes valokuvausopinnot lähtivät kuljettamaan kohti visuaalisempaa maailmaa, siis kohti maailmaa mistä olin unelmoinut jo pitkään. Valokuvaajaksi valmistuttua lähdin tekemään tavoitteellisesti omaa somea useiden somekurssien opastuksella ja tämän myötä kouluttauduin myös markkinointiteknologiaosaajaksi jättäytyen ensihoitajan töistä pois. Täysipäiväiseksi valokuvaajaksi ja sometekijäksi hyppäsin heinäkuussa 2021.

 Nyt toteutan itseäni ja visioitani täysillä: se jos mikä on unelmien seikkailu!

 

Arvoni, joita pidän yllä ovat: kotimaa, heittäytyminen ja rakkaus.

-Kotimaa edustaa minulle suomalaisen työn, ruoan ja yrittäjien tukemista ja arvostusta, kuten myös suomalaisen luonnon, ympäristön ja historian vaalimista ja suojelemista.

-Heittäytyminen tarkoittaa minulle taas elämälle antautumista, uuden kokeilemista ja tutkimista, sekä innokasta otetta uusiin seikkailuihin, mielipiteisiin ja asioihin kokonaisuudessaan.

-Rakkaus näkyy ja tuntuu siinä, miten kohtelemme toisiamme ja itseämme – eli rakkaudelliset teot, hyväksyntä, kiitollisuus, kohtaamiset ja hyvän tekeminen. Ne ovat aina asioita mitkä vievät eteenpäin ja kehittävät.

 

Ota yhteyttä

Kysymyksiä, palautetta, ideoita vai yhteistyöpyyntö?

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, millainen projekti sinulla olisi mielessäsi. 

Olen siellä missä minua tarvitsetkin.