Kuka olen?

Hei,

olen Kanerva

seikkailija, valokuvaaja & elämän taian lähettiläs

Yritykseni pähkinänkuoressa

Lähdetäänkö yhdessä seikkailuun?

Minun unelmani on saada sinun tarinasi loistamaan.
Haluan saada ihmiset ulos luontoon, seikkailemaan, rakastamaan itseään sekä löytämään kaikki mahdollisuudet elää elämäänsä itsensä näköisesti ja täysillä!

Sen takia valokuvaan yrityksille, brändeille ja eri matkailu- ja outdoortoimijoille kuvia markkinointiin ja projekteihin. Sen tähden tuotan sisältöä someen seikkailuvaikuttajana retkeilyn, matkailun ja ulkoiluaktiviteettien parista,
sekä puhun elämän taian löytämisestä.

Haluan saada sinut onnistumaan ja elämään täysillä, koska siten pystyn omalta osaltani tekemään tästä maailmasta hieman paremman paikan olla ja elää.

Haluan myös, että jokainen löytäisi sen taian, jota minä olen viimeiset pari vuotta saanut kokea.

 

Kuka seikkailee Kanerva visualsin takana?

Minä olen Kanerva

Naurava hassuttelija, rohkea rämäpää, herkkä nautiskelija, tomera tättähäärä ja suuri unelmoija sekä unelmien toteuttaja. Alun perin vahvoilla Itä-Suomalais juurilla varusteltu Vantaalainen, joka kaipasi elämäänsä enemmän rauhaa mutta myös hienompia seikkailuja, ja muutti lopulta rakastamaansa Lappiin alkuvuodesta 2022.

Olen se kreisin idearikas tyyppi, joka luottaa intuitioon ja näkee asioita sielunsa silmin, ja jolle kamera on luonnollinen kädenjatke missä liikunkin. Tiedän olevani keskeneräinen, mutta en usko siihen, että tarvitsisi koskaan olla valmis tehdäkseen sitä mitä rakastaa. Kunhan rakastaa sitä mitä tekee!

Seikkailut kuljettavat milloin minnekin, mutta tukikohta, jota kodiksikin kutsutaan, on nykyisin Sodankylässä. Toki myös perheen luona Vantaalla ja mökillä Itä-Suomessa tulee aikaa vietettyä.

Taustaltani olen ensihoitaja-sairaanhoitaja ambulanssimaailmasta, kunnes nuoruudesta saakka ollut intohimo kuvaukseen vei minut valokuvauskouluun. Vuoden 2019 lopussa valokuvaajaksi valmistuttua lähdin tekemään tavoitteellisesti omaa somea ja tämän myötä kouluttauduin myös markkinointiteknologiaosaajaksi jättäytyen ensihoitajan töistä pois. Täysipäiväiseksi valokuvaajaksi ja sometekijäksi hyppäsin heinäkuussa 2021. Lappiin muuton myötä työnkuvaan on astunut myös markkinointityöt elämys- ja matkailuyrityksessä sekä retkien opashommat, valokuvaustyöpajat ja puhujakeikat.

Nyt toteutan itseäni ja visioitani täysillä: se jos mikä on unelmien seikkailu!

Arvot

Kotimaa

Kotimaa edustaa minulle suomalaisen työn, ruoan ja yrittäjien tukemista ja arvostusta, kuten myös suomalaisen luonnon, ympäristön ja historian vaalimista ja suojelemista.

Heittäytyminen

Heittäytyminen tarkoittaa minulle taas elämälle antautumista, uuden kokeilemista ja tutkimista, sekä innokasta otetta uusiin seikkailuihin, mielipiteisiin ja asioihin kokonaisuudessaan.

Rakkaus

Rakkaus näkyy ja tuntuu siinä, miten kohtelemme toisiamme ja itseämme – eli rakkaudelliset teot, hyväksyntä, kiitollisuus, kohtaamiset ja hyvän tekeminen. Ne ovat aina asioita mitkä vievät eteenpäin ja kehittävät.