Elämän taika

Seikkailumuikku

Elämän taika koostuu itsensä löytämisestä ja rakastamisesta, intuition herkästä kuuntelemisesta ja siitä, että ymmärtää miten kaikella on tarkoitus ja kaikki on mahdollista<3  

Jokaisen on mahdollista löytää elämän taika, ja minä haluan opastaa sinua löytämään se!

Löydä itsesi ja heittäydy elämälle

Sinun vuorosi loistaa

Monet meistä elävät tätä elämää tukka putkella ja laput silmillä. Tekee ja toimii kuten on aina toimittu ja toteuttaa elämää siten miten kuvitellaan, että sen kuuluu mennä. Negaation täyttämät ajatukset vallitsevat mielessä koska pessimisti ei pety ja hyvä on vain hyvää tuuria. Intuitiolla tai sydämen äänellä ei ole mitään jalansijaa elämässä. Puheessa kuuluu usein ”sitku”, ”mutku” ja ”pitäisi” sekä moititaan tai väheksytään itseään. Voidaan siis huonosti, koska ollaan niin kaukana siitä kuka oikeasti ollaan ja millaista elämää haluttaisiin oikeasti elää. Monesti sitä ei vain edes tiedosteta, koska ei edes osata kyseenalaistaa, että asiat voisivat olla toisin.

Elämän taian lähettiläänä missioni on, että saisin yhä enemmän ihmisiä rakastamaan itseään, heittäytymään elämälle ja toteuttamaan omia unelmiaan todeksi. Opastan ja inspiroin siis kääntymään sisäänpäin ja löytämään sydämen äänen. Kerron myös keinoja, miten omasta elämästä voi tehdä merkityksellistä ja vain kertakaikkisen taianomaista.

Tässä elämässä on taikaa enemmän kuin uskotkaan! Se pitää vain löytää!

Elämän taikaa etsimässä

retriitti

Järjestämäni tapahtumat ja valmennukset

 

LÖYDÄ ELÄMÄN TAIKA -valmennus + retriitti 2024

Kevät-kesälle 2024 järjestän exclusiivisen naisten ”Löydä elämän taika” -valmennus + retriitti kokonaisuuden, joka on ostettavissa NYT!

Valmennus järjestetään etänä huhti-kesäkuun aikana (3krt) ja retriitti on Juvalla 28-30.6.2024. Vain 8 ensimmäistä mahtuu mukaan, joten ole nopea ja ilmoittaudu  pian!

Linkistä pääset lukemaan valmennuksesta ja retriitistä lisää:

Kanerva Visuals - valokuvaaja ja somevalmentaja

Tehdäänkö töitä yhdessä?

 Etsitkö tapahtumaasi puhujaa tai työpajan järjestäjää? Entä haluaisitko järjestää retriitin tai jonkinlaisen muun seikkailun, ja etsit itsellesi työkaveria?

Minulla on kokemusta naisten hyvinvointileirin järjestämisestä sekä työpajojen pitämisestä kuten voimaannuttava valokuvaus, naisten piirit eri teemoilla, energisointi, irtipäästämisseremoniat, hengitysharjoitukset ja meditointi.
Voin myös pitää erilaisia työpajoja elämän taian löytämisestä joko luentoina tai osallistuttaen ihmisiä erilaisin tehtävien, rentoutuskeinojen, askartelujen tai luontoyhteyden kautta teeman ympärille. Myös etävalmennukset onnistuu!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi, niin ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan (: 

 

 Mikäli sinulla on idea tai kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä:
kanerva@kanervavisuals.fi

 

Seikkailumuikku Valokuvaaja Kanerva Visuals

Minun tarinani

Elämän taian lähettiläs

Vuoden 2021 elokuussa paras ystäväni lähetti minulle yhtäkkiä viestin: ”Olen tässä miettinyt ja haluankin nyt sanoa, että olet kyllä todella paljon muuttunut ja kasvanut. Mennyt parempaan suuntaan. Ja huomaan, että mulla on hirveän paljon rennompi, mukavampi ja helpompi olla sun kanssa nykyään. Joten kiitos siitä duunista mitä olet itsesi kanssa tehnyt<3” 

Ystäväni viesti ei jäänyt ainoaksi, sillä lähipiirini kaikki ihmiset totesivat saman tuona syksynä. Olin muuttunut. Olin kasvanut ja kehittynyt. Minusta oli kuoriutunut Kanerva 2.0

Se ei tarkoittanut, että olisin ollut aiemmin vain aivan kamala, rasittava ja huono ystävä tai perheenjäsen. Ei suinkaan. Se tarkoitti sitä, että olin henkisesti muuttunut: löytänyt itseni, rakastunut itseeni ja löytänyt elämän taian. Muutoksen nyanssit olivat todella isoja ja minua sekä elämää kokonaisuudessaan ravisuttavia, mutta tavallaan huomaamattoman pieniä.

Aikaisempaa elämääni määritteli hyvin paljon se, että ajattelin minun kuuluvan olla jotain mitä en oikeasti ole. Koin, että elämä tapahtuu minulle ja asiat tulevat ulkoa päin. Uhriuduin. En uskonut itseeni tai kykyihini. En rakastanut itseäni, enkä varsinkaan kuunnellut intuitioni ääntä tai tuntenut kuka syvimmiltään olen. Ja kaikki tämä oli tiedostamatonta. Oikeasti minä ajatuksissani luulin, että kaikki oli ihan hyvin ja elän normaalia elämää, ja siltä se myös näytti ulospäin. Hymyilin, nauroin ja olin reipas. ”Kaikki oli hyvin.” Mutta ei ollut. Ei siinä suhteessa miten asioiden oikeasti pitäisi olla.

Muutoksen matka ei ollut helppo eikä ihan lyhytkään. Kaikki alkoi haarniskan ja entisen elämän murtumisella. Sain paljon apua eri ihmisiltä erilaisilla taidoilla (mm. hypnoterapia) ja oikeasti 2021 elokuu oli vasta kaiken alku. Silloin tuntui, että olin vasta vuodessa pusertanut itseni kapeasta tunnelista valon puolelle, ja että tästä tämä kaikki vasta alkaa. Ja näin se on myös mennyt. Vaikka nykyisin elän harmoniassa, onnessa ja rakkaudessa, on elämä matka. Me kasvamme ja kehitymme aina vain, jos sen itsellemme sallimme. Minäkin kehityn ja opin jatkuvasti lisää, ja se on aivan parasta!

Tätä haluan myös muille.
Toivon, että jokainen löytäisi elämän taian!