Elämän taika

Elämän taika on sitä, että kääntyy sisäänpäin, tutustuu ja rakastuu itseensä, ja näkee siten koko elämän: täyteläisenä ja kukoistavana,
sekä täynnä mahdollisuuksia!

Löydä itsesi ja heittäydy elämälle

Sinun vuorosi loistaa

Monet meistä elävät tätä elämää tukka putkella ja laput silmillä. Tekee ja toimii kuten on aina toimittu ja toteuttaa elämää siten miten kuvitellaan, että sen kuuluu mennä. Ajatuksista tulee todellisuutta eikä intuitiolla tai korkemmalla minällä ole mitään jalansijaa elämässä. Puheessa kuuluu usein ”sitku”, ”mutku” ja ”pitäisi” sekä moititaan tai väheksytään itseään. Voidaan huonosti, koska ollaan niin kaukana siitä kuka oikeasti ollaan ja millaista elämää haluttaisiin oikeasti elää. Monesti sitä ei vain edes tiedosteta, koska ei edes osata kyseenalaistaa, että asiat voisivat olla toisin.

Elämän taian lähettiläänä opastan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, tutustumaan itseensä, ymmärtämään omaa käyttäytymistä ja mieltä, rakastumaan itseensä ja siten heittäytymään elämälle ja ottamaan rohkeita askelia. Minun missioni on, että jokainen ihminen rakastaisi itseään, heittäytyisi elämälle ja eläisi omaa unelmaansa todeksi. Siis näkisi kuinka paljon meillä on mahdollisuuksia tehdä elämästä merkityksellistä ja vain kertakaikkisen taianomaista.

Tässä elämässä on taikaa enemmän kuin uskotkaan! Se pitää vain löytää!

Elämän taikaa etsimässä

Valokuvaaja, somevaikuttaja ja somevalmentaja

Puhujatilaisuudet

 Puhun elämän taian löytämisestä muun muassa seuraavien aiheiden kautta:

– Opi tuntemaan itsesi – muuta elämäsi

– Ota elämä haltuun – tee elämästäsi itsesi näköistä

– Anna intuition johdattaa

Kanerva Visuals - valokuvaaja ja somevalmentaja

Työpajat ja tapahtumat

Oletko järjestämässä retriittiä tai tapahtumaa, jonne haluaisit työpajapitäjän tai kumppanin järjestämään tapahtumaa?

Minulla on kokemusta naisten hyvinvointileirin järjestämisestä sekä työpajojen pitämisestä kuten voimaannuttava valokuvaus, naisten piirit eri teemoilla, energisointi, hyvä olo, hengitysharjoitukset ja meditointi. Voin myös pitää erilaisia työpajoja elämän taian löytämisestä joko luentoina tai osallistuttaen ihmisiä erilaisin tekniikoin ja tavoin teeman ympärille kuten tehtävien, rentoutuskeinojen, askartelujen ja luontoyhteyden kautta.

Hinta:

Annan tarjoukset aina tilaisuuden luonteen, keston ja toteutussijainnin mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja jutellaan!

 

Seikkailumuikku Valokuvaaja Kanerva Visuals

Minun tarinani

Elämän taian lähettiläs

Vuoden 2021 elokuussa paras ystäväni lähetti minulle yhtäkkiä viestin: ”Olen tässä miettinyt ja haluankin nyt sanoa, että olet kyllä todella paljon muuttunut ja kasvanut. Mennyt parempaan suuntaan. Ja huomaan, että mulla on hirveän paljon rennompi, mukavampi ja helpompi olla sun kanssa nykyään. Joten kiitos siitä duunista mitä olet itsesi kanssa tehnyt<3” 

Ystäväni viesti ei jäänyt ainoaksi, sillä lähipiirini kaikki ihmiset totesivat saman tuona syksynä. Olin muuttunut. Olin kasvanut ja kehittynyt. Olin yhtäkkiä Kanerva 2.0

Se ei tarkoittanut, että olisin ollut aiemmin vain aivan kamala, rasittava ja huono ystävä tai perheenjäsen. Ei suinkaan. Se tarkoitti sitä, että olin henkisesti muuttunut: löytänyt itseni, rakastunut itseeni ja löytänyt elämän taian. Muutoksen nyanssit olivat todella isoja ja minua sekä elämää kokonaisuudessaan ravisuttavia, mutta tavallaan huomaamattoman pieniä.

Aikaisempaa elämääni määritteli hyvin paljon se, että ajattelin minun kuuluvan olla jotain mitä en oikeasti ole. Koin, että elämä tapahtuu minulle ja asiat tulevat ulkoa päin. Uhriuduin. En uskonut itseeni tai kykyihini. En rakastanut itseäni, enkä varsinkaan kuunnellut intuitioni ääntä tai tuntenut kuka olen. Ja kaikki tämä oli tiedostamatonta. Oikeasti minä ajatuksissani luulin, että kaikki oli ihan hyvin ja elän normaalia elämää, ja siltä se myös näytti ulospäin. ”Kaikki oli hyvin.” Mutta ei ollut. Ei siinä suhteessa miten asioiden oikeasti pitäisi olla.

Muutoksen matka ei ollut helppo eikä ihan lyhytkään. Sain paljon apua erinäisiltä ihmisiltä erilaisilla taidoilla ja oikeasti 2021 elokuu oli vasta kaiken alku. Silloin tuntui, että olin vasta vuodessa pusertanut itseni kapeasta tunnelista valon puolelle, ja että tästä tämä kaikki vasta alkaa. Ja näin se on myös mennyt. Vaikka nykyisin elän harmoniassa, onnessa ja rakkaudessa, on elämä matka. Me kasvamme ja kehitymme aina vain, jos sen itsellemme sallimme. Minäkin kehityn ja opin jatkuvasti lisää, ja se on aivan parasta!

Tätä haluan myös muille.
Toivon, että jokainen löytäisi elämän taian!