Valmennukset

Henkilökohtaiset somevalmennukset sinulle, joka kamppailet somesi kanssa tietämättä mitä sinun kannattaisi tehdä, jotta saavuttaisit tavoitteesi.

Somevalmennukset jokaisen tarpeisiin

Sinun vuorosi loistaa

 – Junnaako oma some etkä tiedä miten sitä lähtisi kehittämään?

– Haluaisit lisää seuraajia, tykkäyksiä ja kasvattaa sitoutuneisuutta?

– Kummastelet miksi oma profiili ei herätä muissa mielenkiintoa?

– Haluaisit saada juuri henkilökohtaista apua näihin asioihin?

Jos kyllä, olet oikeassa paikassa!

Pelkät kauniit kuvat tai hieno visuaalinen ilme ei riitä, jos haluaa nostaa itseään tai yritystään somessa esille. Hyvä, innostava ja auttava sisältö saa ihmiset seuraamaan ja tekemään sinusta tunnetun. Tunteita herättävä sisältö saa seuraajasi sitoutumaan ja sitoutunut seuraaja on kallisarvoinen matkakumppani matkallasi. Valmennan somevaikuttajia, yrittäjiä tai muuten somesta kiinnostuneita ymmärtämään sisällöntuotannon ja somen saloja, sekä autan myös luomaan kiinnostavia profiileja, mitkä herättävät katselijan mielenkiinnon.

Kaikki palvelupaketit ovat henkilökohtaisia valmennuksia sinulle ja sinun ongelmiisi, sillä uskon, että meillä kaikilla on välillä tarvetta saada ulkopuolisen mielipide ja opastusta kohdistettuna suoraan omaan tekemiseemme eikä yleisinformaationa kursseilta tai webinaareista.

Sisältöanalyysi

 IG, FB, nettisivut/blogi

Oletko koskaan miettinyt, että “voi kumpa joku katsoisi tämän ja kertoisi mitä minun pitää tehdä toisin, että saisin näkyvyyttä ja kasvua?” No, nyt se on mahdollista! Katson mikä sisällössäsi ja toimissasi toimii ja mitä voisi parantaa. Saat selkeät vinkit sekä muutosehdotukset sähköpostiisi ja ohjeet jatkoon.

Ei henkilökohtaista tapaamista. Ennakkokysely + analyysi lähetetään sähköpostin välityksellä, kuitenkin juuri sinulle ja sinun tarpeisiisi katsottuna.

69 €
(+ alv24%)

Somebrändäys ja -strategia

IG, FB, nettisivut/blogi

Tässä valmennuksessa sukellamme yhdessä syvään päätyyn luomaan tai eheyttämään somebrändisi ja suunnittelemme sinulle sisällöntuotannollisen somestrategian. Mitä kirkkaampi ja selkeämpi brändisi on sinulle, sitä selkeämpi se on seuraajillekin. Näin ollen painut paremmin mieleen saavuttaen sitoutuneita seuraajia ja vahvaa näkyvyyttä. Somebrändisi on siis kaiken tekemisen ydin, jota oikeanlainen sisältö vahvistaa. 

Ennakkotehtävät + 2x 1,5h etätapaaminen ja ohjeet jatkoon. Kaikki materiaalit valmennuksesta saat pitää. Tapaaminen voidaan toteuttaa myös yhdellä pitkällä etä- tai livetapaamisella.

285 €
(+ alv24%)

Tämän valmennuksen ostajalle mikä tahansa kuvauspaketti -10%

Somesparraus

IG, FB, nettisivut/blogi

 Kamppailetko jonkun yksittäisen somepulman tai sisällöntuotannon kanssa? Et tiedä mitä pitäisi tehdä tai sinulta puuttuu taitoja tai ideoita sisältöaiheista? Tämä kokonaisuus on sinulle, joka haluat saada henkilökohtaista sparrausta toivomastasi aihepiiristä, sillä eihän kukaan meistä pääse puusta pidemmälle yksin.

Sparraustapaamisia voi ostaa yksittäin tai jatkuvana kuukausipalveluna.
Jatkuvalla sparrauksella pystymme paremmin yhdessä katsomaan miten somesi kehittyy ja suunnittelemme sitä joka kerta tehokkaasti eteenpäin. Kysy jatkuvaan sparraukseen tarjous toivomasi määrän mukaan!

Ennakkokysely + etätapaaminen
1h 150 €  |  2h 220€
(+ alv24%)

Esimerkki jatkuvasta sparrauksesta:
2h etätapaaminen 4kk ajan 
800 €
(+ alv24%)

Tämän valmennuksen ostajalle mikä tahansa kuvauspaketti -10%

Someprofiili

Tinder, LinkedIn

Tässä valmennuksessa keskitytään someprofiilisi eheyttämiseen siten, että se palvelisi sinua parhaimmalla mahdollisella tavalla. Tarkoituksena on käydä läpi someprofiilisi ja miettiä mikä toimii ja mikä ei, miten siitä saataisiin kaikki irti ja minkälaisia muutoksia olisi hyvä tehdä niin kuvien kuin tekstinkin suhteen, jotta saisit toivomiasi tuloksia.

Etätapaaminen 1h + ohjeet jatkoon. 

130 €
(+ alv24%)

Tämän valmennuksen ostajalle mikä tahansa kuvauspaketti -10%

Kaipaatko jotain enemmän?

Etsitkö jotain muuta valmennusta someen tai sisällöntuotantoon? Vai oletko uusi yrittäjä, ja tarvitsisit myös nettisivut ja visuaalisen ilmeen logoineen tai apua yrityksesi brändäykseen ja markkinointiin? Ei hätää! Kauttani on saatavilla näitäkin palveluja ja pystymme kietomaan kaikki yhteneväiseksi paketiksi. Ota rohkeasti yhteyttä ja keskustellaan!
Luultavasti pystyisin auttamaan sinua.

Oletko kiinnostunut varaamaan somevalmennuksen?

Oheisella lomakkeella voit joko esittää somevalmennuksen varauspyynnön tai kysyä valmennuksista lisää. Vastaan mielelläni kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiisi.

Kaikki somevalmennukset ovat myös muokattavissa, mikäli tarvitsisit jotain enemmän tai vähemmän.

Viestin lähettäminen ei ole vielä sitova varaus.

Viestin lähetettyäsi palaan sinulle mahdollisimman pian niin päästään sopimaan yksityiskohdista. 

 

Mistä palvelusta olet kiinnostunut? *

Olen kiinnostunut... *